ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επιστροφή Ροντρίγκες μετά από 1,5 μήνα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Επιστροφή Ροντρίγκες μετά από 1,5 μήνα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Τζόναθαν Ροντρίγκες

Ο Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε στην 18άδα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό τον Τζόναθαν Ροντρίγκες ο οποίος ήταν τραυματίας το προηγούμενο διάστημα.

Με μια πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Πετράκη να κάνει την έκπληξη και να συμπεριλαμβάνει στην 18άδα τον Τζόναθαν Ροντρίγκες ο οποίος ήταν τραυματίας το περασμένο διάστημα. Μάλιστα ο Ροντρίγκες ακόμα δεν έχει παίξει στο πρωτάθλημα.

Αντίθετα εκτός έμεινα οι Χαλκιαδάκης, Νικολιάς, Βιδάλ και Μπέριος που δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου.

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό είναι η εξής: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Κοζορώνης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μπετρά, Κόντε, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Λίλα, Σολτάνι, Ροντρίγκεζ, Μανθάτης, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Ναδάλες και Μπουκουβάλας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Νικολιάς, Χαλκιαδάκης, Μπέριος, Βιδάλ, Περιστερίδης, Βενετικίδης, Ζαχαρός, Ζώγκος, Αποστολόπουλος και Ντόλοβατς.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ