ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Βελλίδης

Επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Βελλίδης
MOTIONTEAM

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον έμπειρο γκολκίπερ να επιστρέφει στους Ηπειρώτες ύστερα από 1,5 έτος.

Τον Ιανουάριο του 2016 ο Μάρκος Βελλίδης άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Παρ' όλα αυτά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον 30χρονο -πλέον- τερματοφύλακα, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς, με συνέπεια ύστερα από ένα χρόνο να μείνει ελεύθερος.

Το τελευταίο εξάμηνο ο έμπειρος γκολκίπερ βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με τον ΠΑΣ Γιάννινα τελικά να αποτελεί την... Ιθάκη του. Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης (28/06) την απόκτησή του, με τον Βελλίδη να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, δηλώνοντας χαρούμενος που επιστρέφει στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διετούς διάρκειας με τον διεθνή τερματοφύλακα Μάρκο Βελλίδη.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο, τους προπονητές και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την τιμή που μου κάνουν να φορέσω και πάλι τη φανέλα του ΠΑΣ. Απευθυνόμενος στον κόσμο θέλω να πω πως η αγάπη και η εκτίμηση που μου δείχνουν είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για μένα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια παρά μόνο πολλή δουλειά. Καλή αρχή σε όλους μας με υγεία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ