ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Εξέτισε την τιμωρία του και παίζει στον ΠΑΣ ο Μαυροπάνος

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Πετράκης έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τον Μαυροπάνο ενώ άφησε εκτός τους Περιστερίδη, Ροντρίγκεζ, Μπέριο, Βιδάλ και Αποστολόπουλο.

Στην Λιβαδειά βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Πετράκη να έχει πάρει μαζί του στην πόλη της Βοιωτίας 18 ποδοσφαιριστές.

Το καλό για τον Γιάννη Πετράκη είναι πως βρίσκεται στην διάθεση του ο Μαυροπάνος ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τον Πλατανιά και μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στον φορμαρισμένο Λεβαδειακό.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει συμπεριλάβει στην 18μελή αποστολή τους: Βελλίδη, Γιαννίκογλου, Μιχαήλ, Μπουκουβάλα, Νικολιά, Λίλα, Ναδάλες, Γαρουφαλιά, Σκόνδρα, Τζημόπουλο, Σολτάνι, Κόντε, Γιάκο, Μανθάτη, Χαλκιαδάκη, Μαυροπάνο, Καρανίκα και Κοζορώνη.

Αντίθετα εκτός έχουν μείνει οι Περιστερίδης, Ροντρίγκεζ που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι αλλά και οι Βιδάλ, Μπετρά, Αποστολόπουλος, Μπέριος ,Ζαχαρός, Ντόλοβατς, Βενετικίδης και Ζιώγκος που δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ