ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Έφυγαν οι διεθνείς στον ΠΑΣ Γιάννινα

Έφυγαν οι διεθνείς στον ΠΑΣ Γιάννινα
Λίλα

Χωρίς τους Λίλα, Βελλίδη, Στρούνα και Τζημόπουλο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης στον "Άγιαξ της Ηπείρου". Στην διάθεση του Πετράκη τέθηκε ο Μπέριος.

Κανονικά προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη της ήττας από τον Παναιτωλικό με τον Γιάννη Πετράκη να γυμνάζει σε δυο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του και χωρίς να έχει στη διάθεση του τους τέσσερις διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Χαρακτηριστικά οι Λίλα, Βελλίδης, Στρούνα και Τζημόπουλος απουσίαζαν από την προπόνηση και θα επιστρέψουν στις 18 Νοέμβρη. Αντίθετα στην διάθεση του Πετράκη τέθηκε ο Μπέριος ο οποίος προπονήθηκε κανονικά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Αποκατάσταση έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ οι οποίοι αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον Παναιτωλικό. Το προπονητικό επιτελείο δούλεψε με τους υπόλοιπους πάνω σε αγωνιστικά παιχνίδια ειδικής αντοχής με έμφαση στην τακτική. Παρόντες ήταν όλοι εκτός των διεθνών Στρούνα, Τζημόπουλου, Βελλίδη και Λίλα ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Μπέριος. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00".

Ούτε ένα τρίποντο εκτός έδρας

Εν τω μεταξύ μετά και την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα συμπλήρωσε μια πεντάδα εκτός έδρας αγώνων στα οποία δεν έχει καταφέρει να πάρει ένα τρίποντο. Βέβαια αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά το πρόγραμμα θα δει ότι μόνο δυο ματς προσφέρονταν για διπλό αυτά κόντρα στην Βέροια και τον Παναιτωλικό γιατί τα άλλα τρία ήταν κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με τον ΠΑΣ να έχει λιγοστές ελπίδες για κάτι καλό πριν από την έναρξη κιόλας των αναμετρήσεων.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ