ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του ο Πετράκης

Δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του ο Πετράκης
ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Πετράκης βλέπει το παιχνίδι της Τρίτης με τον Αγροτικό Αστέρα ως μια ευκαιρία για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες του που δεν έχουν παίξει τόσο πολύ μέχρι σήμερα και για αυτό άφησε και αρκετούς βασικούς εκτός αποστολής.

Ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά έως τώρα θα δώσει ο Γιάννης Πετράκης στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Αγροτικό Αστέρα την Τρίτη (29/11) το μεσημέρι. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση και την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του Κυπέλλου και οι παίκτες του ΠΑΣ θέλουν να συνδυάσουν την καλή τους παρουσία στο πρωτάθλημα με πρόκριση και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο Πετράκης μεταξύ άλλων άφησε εκτός τους Λίλα, Τζημόπουλο, Περιστερίδη και Κόντε.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρόγραμμα προετοιμασίας αγώνα σε συνδυασμό με ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητες ακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους: Ακόστα, Μασούρα, Ζάιρο, Κολιοφούκα, Μαμπούλου, Βιδάλ, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Δώνη, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μπέριο, Μπουκουβάλα, Πασχαλάκη, Μαυροπάνο, Νικολιά, Κούτρη και Σκόνδρα".

4ος Όμιλος

1) ΠΑΣ Γιάννινα 3 (1-0)
2) Αγροτικός Αστέρας 3 (2-1)
3) Ξάνθη 0 (0-1)
4) Καλλονή 0 (1-2)

Τρίτη 29/11
15:00 Αγροτικός Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα

Πέμπτη 1/12
15:00 Ξάνθη-Καλλονή

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ