ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν αλλάζει πλάνο ο Πετράκης, οι ίδιοι 18 με Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΣ Γιάννινα, Κόντε EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με την Κέρκυρα δεν παρουσιάζει καμία διαφορά σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Δείτε τις επιλογές του Γιάννη Πετράκη.

Στο προ ημερών παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο, ο Γιάννης Πετράκης χρησιμοποίησε μεταξύ άλλων τους Μπέριο, Βιδάλ, Αποστολόπουλο και Μπετρά, οι οποίοι έχουν ελάχιστο ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής στη Super League.

Για τον αγώνα του Σαββάτου (28/10, 17.15) με την Κέρκυρα στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League, ο Κρητικός τεχνικός τους άφησε όλους αυτούς έξω και ανακοίνωσε την ίδια αποστολή με το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος ( Λεβαδειακό).

Με άλλα λόγια, οι διαθέσιμοι είναι οι εξής: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Σολτάνι, Λίλα, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Καρανίκας, Κόντε, Χαλκιαδάκης, Γιάκος, Μανθάτης, Μαυροπάνος.

Εκτός έχουν μείνει και οι Περιστερίδης, Ροντρίγκες ,Ζαχαρός, Ντόλοβατς, Βενετικίδης και Ζιώγκος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην 9η θέση με 10 βαθμούς, ενώ η Κέρκυρα είναι 10η με 9.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ