ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αυτή είναι η ρήτρα του Κόντε

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κόντε EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου (10/2) ότι ο Πέδρο Κόντε έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του. Διαβάστε το ποσό, το οποίο αν καταβληθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ισπανός αποχωρεί.

Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ο Πέδρο Κόντε. Το Σάββατο (10/2) σημείωσε δύο γκολ σε βάρος του Παναθηναϊκού, στη νίκη (2-1) του ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Ο Ίβηρας στράικερ έφτασε τα 17 στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (τα έντεκα στο πρωτάθλημα) και είναι τρίτος πίσω από Ανσαριφάρντ (13) και Πρίγιοβιτς (12).

Το πρωί ο Γιώργος Χριστοβασίλης υποστήριξε για τον 30χρονο επιθετικό ότι έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του. Συγκεκριμένα, ανέφερε: " Ο Κόντε και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν ρήτρα στα συμβόλαιά τους. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε ομάδα στην υφήλιο κι αν πληρώσει τα χρήματα της ρήτρας, μπορεί να τον πάρει. Δεν έχει κλείσει όμως ακόμα πουθενά. Θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε, αλλά κάθε παίκτης που κάνει τόσο καλές χρονιές, είναι σίγουρο ότι θα ζητήσει να φύγει".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ, μάλιστα, επεσήμανε ότι αν δεν είχε κάνει ραντεβού με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, στο Μακεδονία Παλλάς την προηγούμενη εβδομάδα, "ίσως να τον είχαμε χάσει από τώρα...".

Ποιο είναι όμως το ακριβές ποσό της ρήτρας; 900.000 ευρώ! Όποιος θέλει να αποκτήσει τον Κόντε, αν δώσει αυτά τα χρήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η διοίκησή του δεν μπορεί παρά να αποδεχθεί την πρόταση. Το όνομα του 30χρονου Ισπανού έχει γραφτεί σχεδόν για όλες τις "μεγάλες" ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Το συμβόλαιό του στην ομάδα των Ιωαννίνων εκπνέει το 2019. Ο ΠΑΣ τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2016 από την Μέριδα, ομάδα τρίτης κατηγορίας Ισπανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο τούρμπο Κόντε τρέχει με 9/9 στο 2018!
Πασάς ο Κόντε, 2-1 ο ΠΑΣ τον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ