ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αναστασιάδης: "Ο Εργοτέλης έπαιζε με 9, εμείς με 6!"

Αναστασιάδης: "Ο Εργοτέλης έπαιζε με 9, εμείς με 6!"
INTIME SPORTS

Με την αγωνιστική απειθαρχία κάποιων παικτών του τα έβαλε ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την ισοπαλία με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Εργοτέλη: "Χρόνια πολλά λόγω της μεγάλης γιορτής που έχουμε σήμερα. Δυστυχώς η Παναγιά θέλει να ταλαιπωρηθούμε λίγο ακόμα. Ελέγχαμε το παιχνίδι για 89' λεπτά και είχαμε φάσεις να το τελειώσουμε.

Φοβήθηκα όταν έμεινε με εννιά ο Εργοτέλης, γιατί εμείς παίζαμε με 6!

Διέκρινα αγωνιστική απειθαρχία παρόμοια με αυτή του Δεκεμβρίου στα τελευταία πέντε λεπτά. Για την ισοπαλία φταίω εγώ, γιατί δεν ήμουν καλά. Αν ήμουν καλύτερα θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα σήμερα.

Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε την προσπάθεια των παιδιών για μια άτυχη στιγμή. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθειά τους. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτούς τους παίκτες και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε."

Για το αν αισθάνεται πικρία για το τελικό αποτέλεσμα: "Εγώ δεν βλέπω άλλη ομάδα μέχρι το 89'. Εσείς κρίνετε εκ του αποτελέσματος. Εγώ δεν φοβάμαι να πω ότι έκανα λάθη. Δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Λέω τα λάθη μου για να μην τα επαναλάβω. Όποιος κρύβεται πίσω από τα λάθη του έχει πρόβλημα.

Εγώ λοιπόν λέω ότι σήμερα φταίω εγώ. Εσείς μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε αλλά ακόμα και να κερδίζαμε σήμερα, εγώ θα σας έλεγα τα ίδια πράγματα. Στα τελευταία πέντε λεπτά ήμασταν για κλωτσιές."

Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ να ανταποκριθεί στη δύσκολη τετράδα αγώνων που ακολουθεί, ήταν σαφής: "Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε, αποδείξαμε ότι μπορούμε στα δύσκολα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ