ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανανέωσε στον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2020 και ο Περιστερίδης

Ανανέωσε στον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2020 και ο Περιστερίδης
EUROKINISSI

Ο 27χρονος γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Κώστας Περιστερίδης, ανανέωσε και αυτός το συμβόλαιο του με την ομάδα των Ιωαννίνων και ακολούθησε τον δρόμο που χάραξαν οι Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος και Μπουκουβάλας.

Ο χορός των ανανεώσεων στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται καθώς μετά τους Σκόνδρα, Τζημόπουλο, Αποστολόπουλο, Μπουκουβάλα ήρθε μια ακόμη ανανέωση. Αυτή του γκολκίπερ του ΠΑΣ, Κώστα Περιστερίδη, ο οποίος συμφώνησε και αυτός να συνεχίσει στον ΠΑΣ μέχρι το 2020. Ο γεννημένος στις 24/1/1991 τερματοφύλακας φέτος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα παρά μόνο στο Κύπελλο.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΑΣ ευχαριστώντας όλους όσους ήθελαν την παραμονή του στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Στο ρυθμό των ανανεώσεων και ο τερματοφύλακας μας Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2020 με την ομάδα μας.

Ο Κώστας στις δηλώσεις του στο pasgiannina.gr είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και την οικογένεια του, τη διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή μας κ. Πετράκη, τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας κ. Τσελιόπουλο για την καθοδήγηση, τη στήριξη τους και την εμπιστοσύνη τους σε εμένα. Θέλω και πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά για τον ΠΑΣ θα είναι καλή και εμείς σαν ομάδα θα φροντίσουμε να κάνουμε το χρέος μας απέναντι στον κόσμο»"

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ