ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανανέωσε για τρία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λίλα

Ανανέωσε για τρία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λίλα
Λίλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άντι Λίλα, που παίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα από το 2011 με ένα εξάμηνο πέρασμα από την Πάρμα, ανανέωσε για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιό του με τους Ηπειρώτες.

ΠΑΣ Γιάννινα και Άντι Λίλα συνεχίζουν μαζί. Το 2011 πρωτοπήγε στην ομάδα της Ηπείρου ο Αλβανός μέσος, σε ηλικία 25 ετών. Από τότε μέχρι σήμερα ο 31 ετών πια ποδοσφαιριστής παίζει στους Γιαννιώτες με ένα εξάμηνο πέρασμα από την Πάρμα, στην Ιταλία.

Μέχρι και τα 34 του ο διεθνής μέσος θα ανήκει στον ΠΑΣ! Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη (20/7) ότι το συμβόλαιό του ανανεώθηκε για ακόμη τρία χρόνια, παρότι με την ολοκλήρωση της σεζόν φαινόταν ότι δεν θα μείνει.

Άλλωστε στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Χριστοβασίλης στις 13 Ιουνίου, είχε αναφέρει για τον Λίλα: "Οι Λίλα και Ακόστα απέρριψαν τις προτάσεις που τους καταθέσαμε και θεωρούνται παρελθόν".

Προφανώς και ο Λίλα δεν βρήκε την πρόταση που θα περίμενε, με αποτέλεσμα να ανατραπούν τα δεδομένα και να μείνει στον ΠΑΣ. Ο Αλβανός έπαιξε σε 22 ματς την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ