ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοίνωσε Χέλκβιστ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωσε Χέλκβιστ ο ΠΑΣ Γιάννινα
Χέλκβιστ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίλιπ Χέλκβιστ. Ο 27χρονος Σουηδός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες και πήρε τη φανέλα με το Νο 14. Επαγγελματικό συμβόλαιο για Παπαδόπουλο, Λιάσο και Γώγο.

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Φίλιπ Χέλκβιστ. Ο Σουηδός επιθετικός υπέγραψε για έξι μήνες στην ομάδα της Ηπείρου και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 14. Είναι γεννημένος στις 12 Μαΐου 1991 και έχει ύψος 1.84. Μέχρι πρότινος ο Σκανδιναβός έπαιζε στην Κάλμαρ, ομάδα της πατρίδας του (9 συμμετοχές, 1 γκολ).

Παλαιότερα έχει παίξει σε Τζουργκάρντεν, Βάσαλουντ, Ασιρίσκα, Νόισταντ (Αυστρία), Βόλφσμπεργκερ (Αυστρία). Με την τελευταία ομάδα έχει παίξει σε προκριματικά Europa League το 2015-2016. Το νέο απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα έχει παίξει 4 φορές με την Κ21 της Σουηδίας, έχοντας βάλει και ένα γκολ. Τελευταίο του επίσημο παιχνίδι ήταν στις 5 Νοεμβρίου με την Κάλμαρ απέναντι στην Τζουργκάρντεν.

Μετά την υπογραφή δήλωσε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στην Ελλάδα και έχω την ευκαρία να αγωνιστώ σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα με αυτά που έχω δει είναι μία καλή ομάδα με δυνατούς παίχτες. Ανυπομονώ να γνωριστώ και να συνεργαστώ με όλους και να μου δοθεί η δυνατότητα να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη, τη διοίκηση της ομάδας, τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο και τον τεχνικό της ομάδας κ. Πετράκη για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θέλω να γνωρίσω την πόλη και τους οπαδούς της ομάδας μας ανυπομονώντας για τον πρώτο αγώνα".

Αυτή είναι η δεύτερη προσθήκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα από εκείνη του Σκοπιανού αριστερού μπακ, Μίτε Τσικάρσκι, με δεδομένο ότι ο Εντελίνο Ιέ που είχε υπογράψει, τελικά αποχώρησε λόγω προβλήματος υγείας που αντιμέτωπισε.

Παράλληλα με την απόκτηση του Χέλκβιστ, ο ΠΑΣ Γιάννινα εμπιστεύθηκε και τρία νέα παιδιά που προέρχονται από τις ομάδες υποδομών, κάνοντας τους τα πρώτα επαγγελματικά συμβόλαια. Αυτοί είναι οι:

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, μέσος, γεννημένος το 2000, και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 22

Λιάσος Άγγελος, γεννημένος το 2000, μέσος, και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 80

Γώγος Γεώργιος, γεννημένος το 2001, αμυντικός, και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ