ΠΑΟΚ

Ζουέλα: "Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο ενθουσιάστηκε με την Τούμπα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Φρανσίσκο Ζουέλα μίλησε για την παρουσία της Κάτια Αβέιρο στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο και ξεκαθάρισε ότι με τον Σαββίδη στο τιμόνι του, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην κατακτήσει τίτλο ο Δικέφαλος.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν υπεύθυνος ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Ελλάδα, Φρανσίσκο Ζουέλα, μίλησε για την παρουσία της Κάτια Αβέιρο, της αδερφής του Ρονάλντο στην Τούμπα, στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο αποκαλύπτοντας ότι έμεινε ενθουσιασμένη με τον κόσμο.

Αναλυτικά, όσα είπε στο "Metropolis 95,5":

Για την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρουσία της στην Τούμπα: "Χάρηκε πάρα πολύ. Δεν ήταν αρκετές οι μέρες για να δει τη Θεσσαλονίκη. Στην Τούμπα είδε πάρα πολύ κόσμο με μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Ήταν ενθουσιασμένη γιατί είδε πολύ κόσμο".

Για το ποδόσφαιρο και το μετά: "Το ποδόσφαιρο ήξερα ότι θα τελειώσει. Δεν ξέχασα τους στόχους μου. Πέρασα καλά, έμαθα πολλά. Ήταν ένα σχολείο για μένα. Αποφάσισα να φύγω. Είναι σημαντικό να γυρίσεις στη βάση για να συνεχίσεις σωστά. Μετά από αυτό το σχολείο μας χρειάζεται ένα άλλο σχολείο για να συνεχίσεις τη ζωή".

Για τον ΠΑΟΚ: " Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ. Πάντα θα είναι μεγάλη ομάδα ακόμη και χωρίς τίτλο. Έχει οπαδούς. Με τέτοια ομάδα και με αυτόν τον πρόεδρο πρέπει να πάρει τίτλο. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Εδώ (σ.σ. στη Θεσσαλονίκη) η πρώτη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ στην ομάδα ενώ στην Αθήνα είναι τρεις".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ