ΠΑΟΚ

Ζίβκοβιτς: "Νιώθω ότι γύρισα σπίτι μου"

Ζίβκοβιτς: "Νιώθω ότι γύρισα σπίτι μου"

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μπορεί να μην είχε φορέσει ως σήμερα τη φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά λόγω των 13 χρόνων που έπαιξε στην Παρτιζάν αισθάνεται το "δικέφαλο" σαν το σπίτι του. (VIDEO)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, πλέον, έκανε στο επίσημο κανάλι της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς με τον έμπειρο γκολκίπερ να στέκεται στη φιλία που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς της Παρτιζάν και αυτούς του ΠΑΟΚ.

Κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο τον κάνει να βλέπει τον δικέφαλο σαν το σπίτι του και πως γυρνάει σε αυτό παρά το γεγονός ότι δεν έχει παίξει ποτέ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στις δηλώσεις του ο Ζίβκοβιτς είπε:

"Αισθάνομαι ότι γυρίζω σπίτι μου. Όλοι ξέρουν ότι η Παρτιζάν και ο ΠΑΟΚ είναι αδερφά σωματεία και έχουν τους ίδιους οπαδούς. Έζησα 13 χρόνια στην Παρτιζάν και όταν έρχομαι εδώ, νιώθω σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου.

Όταν ήρθα και αγωνίστηκα εδώ με την Ξάνθη, είπα στον εαυτό μου πως αν είναι να πάω κάπου, θέλω να έρθω εδώ, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, που έχει εξαιρετικούς φιλάθλους. Η ευχή μου ήταν να έρθω εδώ και τώρα είμαι... εδώ.

Σκεφτείτε ότι ο πατέρας μου δεν τρώει τομάτες, καθώς είναι φανατικός οπαδός της Παρτιζάν. Δεν φορούσα γενικά ποτέ κόκκινη φανέλα ή κάποιο αντίστοιχο χρώμα. Έτσι μεγάλωσα από μικρός, όλα ήταν ασπρόμαυρα.

Αυτό μπορεί να με διευκολύνει. Έχω δουλέψει με τον προπονητή στην Ξάνθη και είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω ξανά μαζί του. Από εκεί ξέρω και τον Μελιόπουλο. Νομίζω ότι θα είναι εύκολη η προσαρμογή. Όλα μοιάζουν οικεία.

Όλοι ξέρουν ότι μπορεί να αγωνιστεί μόνος ένας τερματοφύλακας ενώ υπάρχουν δέκα παίκτες στις υπόλοιπες θέσεις. Σύμφωνα, όμως, με αυτά που έμαθα για την περσινή σεζόν, όλοι εδώ είναι μια οικογένεια. Για μένα σημασία έχει το αποτέλεσμα. Όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο. Εμένα με νοιάζει να δουλέψω στο γήπεδο και η απόφαση για το ποιος θα αγωνίζεται ανήκει στον προπονητή. Δεν με απασχολεί ποιος παίζει, αλλά για μένα σημασία έχει το αποτέλεσμα και η ομάδα.

Ήταν πολύ ιδιαίτερα όταν έπαιζα εδώ. Μιλούσα με τους φίλους μου στη Σερβία και με ρωτούσαν πως μπορείς να αγωνίζεσαι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τους απαντούσα ότι οι φίλαθλοι και τα συνθήματα, είναι σαν της Παρτιζάν. Ένιωθα σαν να αγωνίζομαι στο Βελιγράδι όταν ερχόμουν εδώ. Νιώθω ότι γύρισα στο σπίτι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω το 101% για αυτό τον σύλλογο και αυτά τα χρώματα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ