ΠΑΟΚ

Ζήτησε να παίζει, φεύγει δανεικός ο Κουλούρης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ βάζει ως πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση επιθετικού, όχι μόνο γιατί ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς πάει στο Μουντιάλ με την εθνική Σερβίας, αλλά κι επειδή όλα δείχνουν πως ο Ευθύμης Κουλούρης θα παραχωρηθεί δανεικός.

Έχουν αρχίσει για τα καλά οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ και ένα από τα θέματα που βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτεραιότητες των Μίχελ-Λουτσέσκου είναι και αυτό της απόκτησης επιθετικού. Τέθηκε, μάλιστα, πιο επιτακτικά τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μετά το αίτημα του Ευθύμη Κουλούρη να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, γεγονός που τον οδηγεί στη λύση του δανεισμού.

Από την πλευρά του 22χρονου διεθνή επιθετικού, υπήρχε επικοινωνία τόσο με τον προπονητή όσο και με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και έγινε γνωστή η επιθυμία του τη νέα σεζόν να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Κουλούρης είχε εφέτος 1009 αγωνιστικά λεπτά σε 21 συμμετοχές, σημειώνοντας 5 γκολ και δίνοντας 2 ασίστ. Λουτσέσκου και Μίχελ έχουν ήδη αρχίζει να σχεδιάζουν τον νέο ΠΑΟΚ χωρίς να υπολογίζουν στην παρουσία του Κουλούρη και θέτουν πιο επιτακτικά το ζήτημα της απόκτησης ενός επιθετικού που θα αποτελέσει το μπακ-απ του Πρίγιοβιτς.

Μάλιστα, "τρέχουν" την υπόθεση, αφού θέλουν να υπάρχει επιθετικός στο ρόστερ με την έναρξη της νέας περιόδου, όταν ο Πρίγιοβιτς θα βρίσκεται στη Ρωσία με την αποστολή της Εθνικής Σερβίας για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΚΟΝΤΕ, ΠΟΥΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

Στη λίστα με τους υποψήφιους στόχους για την επίθεση, περιλαμβάνονται πέντε περιπτώσεις παικτών, μεταξύ των οποίων οι Πέδρο Κόντε και Τεέμου Πούκι. Στην περίπτωση του Ισπανού φορ, υπάρχει προβληματισμός αν πρέπει να δοθούν 900.000 ευρώ για την απόκτησή του και στις συζητήσεις με τον Γιώργο Χριστοβασίλη έχει πέσει η εναλλακτική πρόταση της αγοράς με ένα αρκετά μικρότερο ποσό και του δανεισμού ενός-δύο παικτών (ένας είναι ο Πούγγουρας) από τον ΠΑΟΚ στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ