ΠΑΟΚ

"Ζήτησε 3,5 εκατ. ευρώ, ο ΠΑΟΚ έδινε τα μισά"

FC Shakhtar Donetsk's coach Mircea Lucescu looks on during the Champions League Group A soccer match between PSG and FC Shakhtar Donetsk at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Dec. 8, 2015. (AP Photo/Francois Mori)
FC Shakhtar Donetsk's coach Mircea Lucescu looks on during the Champions League Group A soccer match between PSG and FC Shakhtar Donetsk at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Dec. 8, 2015. (AP Photo/Francois Mori) AP

Πληροφορίες από τον ρωσικό Τύπο μιλούν για συγκεκριμένη πρόταση 1,75 εκατ. ευρώ που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στον Μιρτσέα Λουτσέσκου και ο 72χρονος τεχνικός απέρριψε.

Την ώρα που ο γιος Λουτσέσκου, ο Ραζβαν, έχει ακόμη πιθανότητες να επιλεγεί για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο ρωσικός Τύπος και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "Sovsport.ru" δημοσίευσε ρεπορτάζ με το οποίο υποστηρίζει ότι ο Δικέφαλος (προφανώς μέσω του Λούμπος Μίχελ) είχε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον πατέρα Λουτσέσκου, τον Μιρτσέα, για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται, "ο ΠΑΟΚ έδωσε τα μισά από τα 3,5 εκατ. ευρώ που ζήτησε ο Ρουμάνος τεχνικός".

Για τον ίδιο λόγο δεν προχώρησε και η διαπαργμάτευσή του με την Κόνιασπορ, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Λουτσέσκου αμειβόταν με 4 εκατ. ευρώ ετησίως στην Ζενίτ.

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ