Ζητά συνάντηση με Περέιρα ο ΠΑΟΚ

Συζήτηση με τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή για τα πεπραγμένα της διαιτησίας στις επτά πρώτες αγωνιστικές θα ζητήσουν ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο Λούμπος Μίχελ. 

Την απόφαση δύο υψηλόβαθμα στελέχη της, ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και ο τεχνικός διευθυντής και παλιός διαιτητής Λούμπος Μίχελ να ζητήσουν άμεσα συνάντηση με τον Μέλο Περέιρα και την ΚΕΔ πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μετά από τηλεδιάσκεψη που έγινε με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, συμφωνήθηκε να ζητηθεί από τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή και τους συνεργάτες του στην ΚΕΔ μία συνάντηση στην διάρκεια της οποίας θα γίνει αναλυτική συζήτηση.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να καταθέσουν την θέση τους για όσα έγιναν στις πρώτες 7 αγωνιστικές και πως πρέπει να αντιμετωπιστούν όσα θέματα προέκυψαν στο κομμάτι της διαιτησίας.

Από τον ΠΑΟΚ θα ζητηθεί να επισπευσθεί η εφαρμογή του μέτρου των επιπρόσθετων βοηθών και του συστήματος VAR (δύσκολο να εφαρμοστεί το δεύτερο στο φετινό πρωτάθλημα καθώς το κόστος είναι πολύ μεγάλο), στα οποία είναι θετική και η ΚΕΔ.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν και όλα τα θέματα της ομάδας σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24