ΠΑΟΚ

"Ζεστή" υποδοχή του ΠΑΟΚ στα Χανιά

"Ζεστή" υποδοχή του ΠΑΟΚ στα Χανιά

Περίπου 50 οπαδοί και μικρά παιδιά συνεργαζόμενης Ακαδημίας υποδέχθηκαν αρχικά την Κ20 και στη συνέχεια την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ στα Χανιά. (PHOTOS & VIDEO)

Η αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη έγινε... τμηματικά, με δύο ελικοφόρα αεροπλάνα (άλλαξε ο αρχικός προγραμματισμός λόγω τεχνικού προβλήματος που υπήρχε στο αεροπλάνο που θα μετέφερε μαζί την ανδρική ομάδα και την Κ20).

Αρχικά, έφθασε στο αεροδρόμιο των Χανίων η αποστολή της Κ20. Εκεί περίμεναν οπαδοί, κυρίως μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χανίων (αλλά και ορισμένοι από την Κάρπαθο), μικρά παιδιά από συνεργαζόμενη Ακαδημία, καθώς και ο βετεράνος άσος της ομάδας Γιάννης Δαμανάκης, που μένει μόνιμα στο Ηράκλειο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ έτυχαν "ζεστής" υποδοχής, η οποία έγινε ακόμη πιο... θερμή, αργότερα, όταν έφτασε η πρώτη ομάδα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες και να υπογράφουν αυτόγραφα, ενώ ο οιο δημοφιλής αποδείχθηκε ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Δείτε σε VIDEO την υποδοχή:

Τσίμιροτ: "Είμαστε σε καλή κατάσταση"

Εξάλλου, σε δηλώσεις του στη NOVA, ο Γκόικο Τσίμιροτ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα που θα έχει ο ΠΑΟΚ στο δινάλε της σεζόν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο: "Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας και χάσαμε 2-0. Πρέπει να μελετήσουμε τον αγώνα και να δούμε τι δεν κάναμε σωστά, να το αναλύσουμε, να διορθώσουμε τα πράγματα και να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση στον τελικό".

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα: "Νομίζω είμαστε σε καλή κατάσταση. Ξεκουραστήκαμε στην διακοπή και τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι" .

Για τον Πλατανιά: "Είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να δώσουμε το 100% για να πάρουμε την νίκη".

Για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ: "Μία μεγάλη στιγμή για τον Σύλλογο. Έναν σύλλογο που έχει λαμπρή ιστορία και θέλω να πω κι εγώ Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚ".

Για το πως εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του Πάσχα: "Πήγα στην Βοσνία να δω την οικογένειά μου. Έμεινα εκεί για δύο μέρες το Πάσχα και ξεκουράστηκα λίγο, είδα τους δικούς μου και επέστρεψα".

Photo Credits: paokfc.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ