ΠΑΟΚ

Ζάιρο - Ουάρντα σημειώσατε… 1

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Ο Ζάιρο ήταν θετικός στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ο Ουάρντα επιβάρυνε τη θέση του με πειθαρχικά παραπτώματα, με αποτέλεσμα να "κοπεί" από την προετοιμασία του Δικεφάλου.

Την τελευταία εβδομάδα, η εσωτερική συζήτηση που είχε ξεκινήσει στην Τούμπα, η οποία αφορούσε την διαχείριση των θέσεων ξένων, περιελάμβανε δυο ονόματα. Αυτά των Αμρ Ουάρντα και Ζάιρο Ντε Μασέντο. Ο Αιγύπτιος πλήρωσε την αλλαγή σχηματισμού αλλά κυρίως όλα όσα έχουν συμβεί εκτός αγωνιστικού χώρου, και θα πάρει το δρόμο του δανεισμού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ

Οι ασπρόμαυροι έφτασαν στο όριο των ξένων με την επιστροφή του Ζάιρο και θα έπρεπε να ανοίξουν θέση για τον γκολκίπερ, από τη στιγμή που οι δυο πρώτες τους επιλογές είναι ο Μεξικανός Γκιγιέρμο Οτσόα και ο Αργεντινός Ροντρίγκο Ρέι.

Ο Αλεσξάνταρ Στανόγιεβιτς, στην συνέντευξη που παραχώρησε πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Χορστ της Ολλανδίας τόνισε πως “υπάρχουν παίκτες που δείχνουν καλύτερο πρόσωπο από αυτό που είδα στα παιχνίδια αλλά και κάποιοι που δείχνουν χειρότερο πρόσωπο”.

Η αλήθεια είναι πως ο Αμρ Ουάρντα δεν πρόλαβε να δείξει κάτι καθώς ήταν ο τελευταίος που ενσωματώθηκε. Σε αυτές τις λίγες ημέρες στις οποίες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Αιγύπτιος… πρόλαβε να υποπέσει σε δυο πειθαρχικά παραπτώματα, με αποτέλεσμα να επιβαρύνει κι άλλο την θέση του.

Ο Ζάιρο Ντε Μασέντο έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο δεκαήμερο και ταιριάζει περισσότερο στο σύστημα που χρησιμοποιήσει ο Σέρβος τεχνικός (ως δεύτερος επιθετικός) από ό,τι ο Ουάρντα, που μπορεί να αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος και ως εξτρέμ.

Αν τα προσθέσει κανείς όλα αυτά, στο “παιχνίδι” ανάμεσα σε Ζάιρο και Ουάρντα, ο Βραζιλιάνος βγήκε νικητής λόγω θέσης, παρουσίας στις προπονήσεις αλλά και των παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσε ο Ουάρντα, με τελευταίο την αδικαιολόγητη απουσία του από το ραντεβού για τις εργομετρικές εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέταξε για Ολλανδία χωρίς τον άτακτο Ουάρντα

Οι 32 του ΠΑΟΚ ανά θέση που πηγαίνουν Ολλανδία

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ