ΠΑΟΚ

Ζάιρο: "Να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι"

Ζάιρο: "Να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι"
INTIME SPORTS

Ο Ζάιρο τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι στον σωστό δρόμο και υπογράμμισε πως είναι πολύ σημαντικό ματς για τον "Δικέφαλο" αυτό κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζάιρο στην κάμερα της NOVA:

Για τις εντυπώσεις του μετά το ματς με τα Χανιά και αν πρόλαβε να ξεκουραστεί:

"Είχα χρόνο να ξεκουραστώ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδια χθες. Κάναμε σπουδαία δουλειά σε όλους τους τομείς αλλά αυτό που έγινε χθες, ανήκει στο χθες. Τώρα έχουμε το ματς με τον Πανιώνιο που είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς".

Για το ότι πέρασε καιρός μέχρι να δείξει τις ικανότητές του:

"Πολλές φορές χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Κάποιες φορές τα γκολ μπορεί να μην έρχονται. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα χθες και βοήθησα την ομάδα. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές δεν υπολογίζεις πώς θα έρθουν τα πράγματα. Είναι και ο χρόνος προσαρμογής αλλά και η τύχη".

Για το αν ανήκει στο παρελθόν το ντεφορμάρισμα του ΠΑΟΚ:

"Είμαστε στον σωστό δρόμο και νομίζω πως θα έρθουν ακόμη καλύτερες εμφανίσεις αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι, όπως είμαστε σήμερα και αυτό είναι το κλειδί για την ομάδα".

Για το ματς με τον Πανιώνιο:

"Σήμερα δεν υπάρχουν κακές ομάδες στο ποδόσφαιρο ή ομάδες που δεν μπορούν να βρίσκονται στην τρίτη θέση επειδή δεν έχουν το όνομα. Είναι σημαντικό για εμάς και θέλουμε την νίκη".

Για τους πολλούς χαμένους βαθμούς στην Τούμπα:

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, Μπορεί να κερδίσεις και να χάσεις εντός και εκτός έδρας. Όμως ό,τι έγινε στο παρελθόν, έγινε στο παρελθόν και εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε την έδρα μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ