ΠΑΟΚ

Υπολογίζει σε Μαλεζά ο Ίβιτς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέλιος Μαλεζάς προπονήθηκε κανονικά με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, να έχει "λευκό" το ιατρικό του δελτίο μετρά από τρεις εβδομάδες και όλους τους παίκτες διαθέσιμους για το ματς με την ΑΕΚ.

Με μια προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας το μεσημέρι της Πέμπτης, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι "Δικεφάλων" που θα γίνει την Κυριακή (12/3, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Υπολογίζει σε Μαλεζά ο Ίβιτς

Η προπόνηση ήταν χωρισμένη σε δυο σκέλη, με το πρώτο να αφορά τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης στους τομείς της εκρηκτικότητας, της ταχύτητας και της κινητικότητας, και το δεύτερο να αφορά τη βελτίωση της μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση.

Ο Στέλιος Μαλεζάς δοκίμασε να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο.

Ο Χοσέ Κάνιας, που έχει πλέον κλείσει μια εβδομάδα προπονήσεων σε φουλ ρυθμούς, έχει βγει εδώ και μέρες από το ιατρικό δελτίο, το οποίο είναι πλέον άδειο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ