ΠΑΟΚ

Υπέρ της θανατικής ποινής για βιαστές παιδιών ο Σαμπράνο

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σαμπράνο EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάρλος Σαμπράνο με ανάρτησή του στο twitter τάχθηκε υπέρ της θανατικής ποινής για βιαστές παιδιών. Το περιστατικό βιασμού βρέφους δύο μηνών που σόκαρε τον Περουβιανό στόπερ του ΠΑΟΚ.

Ο Κάρλος Σαμπράνο έχει εξοργιστεί με τους συχνούς βιασμούς στην χώρα του, το Περού, και ειδικά ένα περιστατικό βιασμού βρέφους δύο μηνών τον σόκαρε. Γι' αυτό και με ανάρτησή του στο twitter, τάχθηκε υπέρ της θανατικής ποινής σε ανάλογες περιπτώσεις.

Αυτός είναι ο λόγος που πόσταρε στον λογαριασμό του την άποψη μίας πολιτικού της χώρας του, της Κάρλα Σάεφερ και άλλων ανθρώπων που ζητούν να γίνει αυστηρότερη η νομοθεσία. Στα δύο κείμενα που ανέβασε και ο Σαμπράνο στον λογαριασμό του, αναφέρονται τα εξής:

"Κατά τη διάρκεια του 2017 έχουν καταγραφεί 3125 υποθέσεις σεξουαλικής βίας. Κρίσιμη ώρα, κρίσιμη στιγμή για το Περού. Η θανατική ποινή δεν είναι τραβηγμένη λύση", ενώ το δεύτερο γράφει:

"Μεταφέρουν μωρό 2 μηνών που έπεσε θύμα βιασμού. Φτάνει πια! Θανατική ποινή στους βιαστές παιδιών. Θα δουλέψω σκληρά για να προχωρήσει αυτή η πρωτοβουλία".

Ο Σαμπράνο στο tweet του ξεκαθάρισε ότι είναι υπέρ της θανατικής ποινής!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ