ΠΑΟΚ

Υπέγραψε το έγγραφο Βασιλειάδη, ζητά VAR από τη νέα σεζόν

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τάχθηκε υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος, συνυπογράφοντας τους όρους που έθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέγραψε το έγγραφο που ζητά ο Γιώργος Βασιλειάδης προκειμένου να προχωρήσει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ δέχθηκε τους τέσσερις όρους που θέτει ο υφυπουργός Αθλητισμού, προσθέτοντας και τις παρατηρήσεις της, η βασικότερη των οποίων είναι η εφαρμογή του VAR από το νέο πρωτάθλημα. Παράλληλα, έκανε έμμεση αναφορά στη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η θέση του ΠΑΟΚ:

"Στείλαμε υπογεγραμμένη την επιστολή με τις εξής παρατηρήσεις:

1) VAR- να ξεκινήσει από την ΠΡΩΤΗ αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος όπως άλλωστε ήδη έχει εξαγγελθεί από τους συναρμόδιους υπουργούς και έχουμε ήδη αιτηθεί πρώτοι από όλους από πέρυσι. Όπως έγραψε και το μέλος του ΔΣ Γιώργος Σαββίδης. Το ζητάμε πρώτοι και επίμονα καιρό.

2) με θέρμη χαιρετίζουμε την απόφαση για το CAS ως τρίτο βαθμό δικαιοδοσίας- άλλωστε είναι μια από τις προτάσεις μας- αν και δεν κατανοούμε το λόγο που συνδέεται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Επίσης το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε παρατεταμένη κρίση εδώ και πολλά χρόνια κι όχι τώρα τελευταία και ο ΠΑΟΚ το έχει επισημάνει και καταγγείλει πολλάκις και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο είναι συνεχώς το θύμα αυτής της κρίσης. Το αν κάποιοι ανακάλυψαν τώρα την... Αμερική μάλλον έβλεπαν το δέντρο κι έχαναν το δάσος ως τώρα

Ο λόγος που το υπογράψαμε είναι γιατί εμείς επιθυμούμε το παιχνίδι να παίζεται στο γήπεδο κι όχι με προφάσεις να μεταφέρεται εκτός αυτού".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νέα μάχη στο διαιτητικό δικαστήριο για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
Κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στο βάθος... Grexit!
Αυτό είναι το έγγραφο που ζητά η Super League να υπογράψουν οι 16 ομάδες
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ