ΠΑΟΚ

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Ρομπέρ

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Ρομπέρ
INTIME SPORTS

Μόνο η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ απομένει για την μεταγραφή του Γάλλου μέσου Μπερτράν Ρομπέρ, ο οποίος αποκάλυψε πως υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον "δικέφαλο του βορρά" κάτι το οποίο δεν αρνείται η ΠΑΕ. Ανανέωσε για τέσσερα χρόνια ο Τσουκαλάς

Είναι οριστικό πλέον ότι ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού, ο Γάλλος μέσος Μπερτράν Ρομπέρ, θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Βέβαια μπορεί να απομένει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόκτησή του, αλλά πλέον η διοίκηση δεν αρνείται πως έχει συμφωνήσει με τον παίκτη, ενώ και ο ίδιος ο Ρομπερ με δηλώσεις του αποκάλυψε πως υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρ, τόνισε στην ιστοσελίδα Clicanoo.re: " Επέλεξα τον ΠΑΟΚ με τον οποίο υπέγραψα για δύο σεζόν. Μ 'αρέσει στην Ελλάδα και θα ήθελα να συνεχίσω την περιπέτεια εδώ. Θα μπορούσα να περιμένω και άλλες προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να χάσω αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στο πρωτάθλημα και η ατμόσφαιρα του γηπέδου είναι εξαιρετική".

Επίσης, ο πρώην μέσος του Πανθρακικού αναφέρθηκε και στον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ, τον Λάζλο Μπόλονι λέγοντας: " Πρόκειται για έναν... κύριο του ποδοσφαίρου, είναι πολύ αυστηρός και στην Γαλλία δεν έχει αποτύχει. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και άνθρωποι είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο εδώ. Έχω αρκετά να ζήσω εδώ πριν επιστρέψω στην Γαλλία".

Ανανέωσε ο Τσουκαλάς

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με τον νεαρό μέσο Σταύρο Τσουκαλά για ακόμη τέσσερα χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Σταύρος Τσουκαλάς υπέγραψε επέκταση συμβολαίου ως τον Ιούνιο του 2015".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ