ΠΑΟΚ

Χωρίς Βαρέλα, αλλά με Σάχοβ κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

O Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση τον Παναθηναϊκό (17/05, 20:30), στην οποία επέστρεψε ο Εβγέν Σάχοβ, ενώ αντίθετα έμεινε εκτός ο τραυματίας Φερνάντο Βαρέλα.

Χωρίς απρόοπτα, αλλά με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς και θα πάρει εξιτήριο την Τετάρτη.

Ο Μάριος Σιαμπάνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι έμεινε κι αυτός εκτός, ενώ ο Γιάννης Μυστακίδης συνεχίζει τη θεραπεία του.

Ο Εβγέν Σάχοβ επανέρχεται στα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς, αφού εξέτισε την ποινή του. Από εκεί και πέρα, οι Δημήτρης Χατζηισαΐας, Χάρης Χαρίσης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Ευθύμης Κουλούρης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάνιας, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ