ΠΑΟΚ

Χωρίς Τζαβέλλα και με "νέους" η αποστολή

Χωρίς Τζαβέλλα και με "νέους" η αποστολή
INTIME SPORTS

Σε ποιους παίκτες υπολογίζει για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό ο Ιγκορ Τούντορ και ποιοι έμειναν εκτός

Από κάποια νέα πρόσωπα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες απαρτίζεται η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό που ανακοίνωσε σήμερα (27/10) ο Τούντορ. Κατ' αρχάς, ο Κροάτης προπονητής συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην 18άδα τον Αντονις, αλλά και τους Κοροβέση, Σαββίδη μετά από καιρό.

Από εκεί και πέρα, οι Κωνσταντινίδης, Κίτσιου και Μυστακίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο Λέοβατς πρόγραμμα θεραπείας και δεν βρίσκονται μεταξύ των εκλεκτών, όπως και ο Κάτσε λόγω τραυματισμού, αλλά και ο Τζαβέλλας για αγωνιστικούς λόγους.

Οσον αφορά τον Κροάτη μπακ έμεινε εκτός γιατί είχε φυσιολογική επιβάρυνση από τα δυο ματς που συμμετείχε μετά τον τραυματισμό του, χωρίς άλλο πρόβλημα. Τέλος, ο τραυματίας Μπερμπάτοφ εξασφάλισε άδεια και βρέθηκε στη Βουλγαρία.

Να σημειωθεί ότι στην σημερινή (27/10) προπόνηση που περιείχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα έλαβε μέρος και ο Τσίμιροτ ο οποίος συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Γλύκο, Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζά, Σκόνδρα, Γκολάσα, Χαρίση, Σάμπο, Τζιόλη, Κ.Σαββίδη, Αντόνις, Μακ, Κοροβέση, Κλάους, Πέλκα, Ζάιρο, Ροντρίγκες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ