ΠΑΟΚ

Χωρίς Κάνιας, Πέλκα και Κουλούρη στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (SUPERLEAGUE)
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (SUPERLEAGUE) (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Χοσέ Κάνιας προπονήθηκε, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος και δεν συμπεριελήφθη από τον Βλάνταν Ίβιτς στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Εκτός και οι Πέλκας, Κουλούρης.

Με τον Χοσέ Κάνιας να προπονείται δίχως ενοχλήσεις αλλά να "μην είναι ακόμα 100% έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα νέα της προπόνησης, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε εκτός αποστολής τον έμπειρο Ισπανό μεσοαμυντικό. Στους 19 που συμπεριέλαβε στην αποστολή, ο Σέρβος τεχνικός πήρε τους δυο από τους τρεις επιτελικούς μέσους, όπως και τους δυο από τους τρεις επιθετικούς, με τους Πέλκα και Κουλούρη να μένουν εκτός αποστολής.

Στην 19άδα βρίσκονται και οι τέσσερις παίκτες που προστέθηκαν στο ασπρόμαυρο ρόστερ τον Ιανουαρίου. Αναλυτικά, οι 19 του Ίβιτς είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάτσε, Σάχοβ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε,Τζάλμα, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ