ΠΑΟΚ

Χωρίς Αθανασιάδη, Περέιρα και Χαρίση με Ατρόμητο

Χωρίς Αθανασιάδη, Περέιρα και Χαρίση με Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, τη Δευτέρα το βράδυ στην Τούμπα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Στέφανου Αθανασιάδη, Φακούντο Περέιρα και Χάρη Χαρίση.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία θα βασιστεί για το ματς με τον Ατρόμητο, τη Δευτέρα το βράδυ στις 19.30. Σ' αυτή δεν βρίσκεται ο Αθανασιάδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και βρέθηκε στο γήπεδο νωρίτερα από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές προκειμένου να του χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή από το ιατρικό τιμ και αποχώρησε.

Εκτός είναι και ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στις κανονικές προπονήσεις.

Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε να μην συμπεριλάβει στην 19άδα ούτε τον Χαρίση (τον είχε πάρει μαζί του στην Ιταλία), αλλά να έχει τέσσερις στόπερ, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες που έμειναν εκτός ήταν οι αναμενόμενοι. Οι Βελλίδης, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Κοροβέσης, αλλά και οι πιτσιρικάδες Δεληγιαννίδης και Δημητριάδης, όπως βέβαια και οι τρεις "κομμένοι" Σκόνδρας, Τζιόλης και Χατζηισαΐας.

Οι 19 τους αποστολής είναι οι εξής: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, στην προπόνηση της Τούμπας δούλεψαν στα τελειώματα έπειτα από οργανωμένη επίθεση και σε τακτική προσαρμοσμένη στις συνθήκες του αγώνα.

Δείτε VIDEO απ' την προπόνηση:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ