ΠΑΟΚ

Χτύπησε ο Όλσεν στον ΠΑΟΚ

Χτύπησε ο Όλσεν στον ΠΑΟΚ
Όλσεν INTIME SPORTS

Ο Ρόμπιν Όλσεν την Τρίτη (20/10) χτύπησε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και την Τετάρτη (21/10) θα κάνει εξετάσεις. (VIDEO)

Στη Νέα Μεσημβρία έγινε η προπόνηση της Τρίτης για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στη διάρκεια της προπόνησης ο Ρόμπιν Ολσεν χτύπησε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και θα υποβληθεί την Τετάρτη σε εξετάσεις.

Πάντως ο Σουηδός συνέχισε το πρόγραμμα προπόνησης προφυλάσσοντας απλά το συγκεκριμένο σημείο. Από εκεί και πέρα η προπόνηση ήταν σύντομη σε χρόνο αλλά με ένταση και συγκέντρωση σε συγκεκριμένες εντολές τακτικής.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις στο τελείωμα των φάσεων ενώ οι Κίτσιου, Κωνσταντινίδης και Τσίμιροτ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Μυστακίδης πρόγραμμα θεραπείας.

Κανονικά στο πρόγραμμα Μπερμπάτοφ και Τζαβέλλας

Οι Μπερμπάτοφ και Τζαβέλλας, που δέχτηκαν χτυπήματα στην ποδοκνημική κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή, την Δευτέρα έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία και ποδήλατο. Την Τρίτη ωστόσο συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, σύμφωνα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ. Αρα η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ