ΠΑΟΚ

Χτίζει σερί ο Πασχαλάκης στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μετά και το ματς με τον Λεβαδειακό όπου διατήρησε και πάλι ανέπαφη την εστία του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αρχίζει να χτίζει σιγά-σιγά το δικό του σερί κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και από τη μια νίκη στην άλλη τόσο σε πρωτάθλημα όσο φυσικά και στο Κύπελλο κόντρα σε θεωρητικά πιο εύκολους αντιπάλους.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πολλούς πρωταγωνιστές το τελευταίο διάστημα. Είτε στην επίθεση, είτε στη μεσαία γραμμή, είτε και στην άμυνα.

Βέβαια ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει βρει έναν ακόμη πρωταγωνιστή, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που του έχει δώσει την ευκαιρία την οποία ο 29χρονος γκολκίπερ έχει αρπάξει από τα μαλλιά.

Ήδη μάλιστα ο "Πάσχα" χτίζει ένα δικό του σερί κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Μετά και το ματς της Κυριακής έγιναν τέσσερα τα παιχνίδια πρωταθλήματος όπου ο ΠΑΟΚ με τον Πασχαλάκη στο τέρμα δεν έχει δεχτεί γκολ.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του για 360 λεπτά. Βέβαια θέλει αρκετά παιχνίδια ακόμα ώστε να μπορέσει να μπει στη λίστα των κορυφαίων είκοσι αλλά είναι σε καλό δρόμο.

Το σερί του Πασχαλάκη αν συμπεριλάβουμε και τα ματς Κυπέλλου όπου είχε παίξει ανεβαίνει στα 540 λεπτά αλλά εμείς μιλάμε μόνο για πρωτάθλημα.

Επίσης το αξιοσημείωτο είναι πως όσα παιχνίδια έχει παίξει ο 29χρονος γκολκίπερ ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει τι πάει να πει ήττα ενώ το επιμέρους σκορ του είναι στο πρωτάθλημα 13-0, στο Κύπελλο 6-0 και συνολικά 19-0 και στις δυο διοργανώσεις.

Όπως φαίνεται ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου έχουν βρει έναν "κέρβερο" κάτω από την εστία ο οποίος από τη στιγμή που πήρε την ευκαιρία του δεν δείχνει διατεθειμένος να την αφήσει να φύγει.

Κύπελλο Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1
Κύπελλο Αιγινιακός-ΠΑΟΚ 0-5
Πρωτάθλημα Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3
Πρωτάθλημα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-0
Πρωτάθλημα Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-1
Πρωτάθλημα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ