ΠΑΟΚ

Χρηματοδότηση Σαββίδη για να χτιστεί μεγάλο ξενοδοχείο στο Ροστόφ

Χρηματοδότηση Σαββίδη για να χτιστεί μεγάλο ξενοδοχείο στο Ροστόφ

Διαβάστε για το μεγάλο πρότζεκτ της κατασκευής πολυτελούς ξενοδοχείου στο Ροστόφ ενόψει Μουντιάλ και τη βοήθεια που ζητήθηκε από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Το Ροστόφ είναι μία από τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και το τελευταίο διάστημα υλοποιούνται διάφορα πρότζεκτ για να ενισχυθούν οι υποδομές του. Ενα από αυτά είναι η κατασκευή του πολυτελούς ξενοδοχείου Hyatt Regency που άρχισε το 2007, έχει "κολλήσει" όμως αρκετές φορές λόγω του κόστους που συνεχώς αυξάνει.

Το πρότζεκτ αφορά στη δημιουργία ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων, με 224 δωμάτια, πάρα πολλούς συνεδριακούς χώρους, σπα, αθλητικό κέντρο, πισίνα, καθώς και εμπορικούς χώρους σε έκταση 1600 τετραγωνικών μέτρων. Τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει ολοκληρωθεί το 83% του πρότζεκτ και πρέπει να βρεθούν επιπλέον περίπου 3 εκατ. ευρώ για να τελειώσει το έργο.

Όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος της υλοποίησης του πρότζεκτ, Ίγκορ Γκόριν "είχαμε μία συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη και μας είπε ότι είναι έτοιμος να επενδύσει χρήματα σ' αυτό το πρότζεκτ γιατί είναι σημαντικό για την πόλη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ