ΠΑΟΚ

"Χρειάζομαι τον Κάτσε"

"Χρειάζομαι τον Κάτσε"
Στέφενς WWW.MOTIONTEAM.GR

Ο Χουμπ Στέφενς έκανε αναφορά στην επανεμφάνιση του νεαρού μέσου, τόνισε ότι δεν χρειάζεται στόπερ παρά τον νέο τραυματισμό του Βίτορ και δήλωσε ικανοποιημένος με την λειτουργία του κέντρου.

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς από την παρουσία των Μαντούρο, Κάτσε και Μάρτενς στον αγώνα με τον Ηρακλή, ενώ εξήγησε γιατί χρειάζεται τον Κάτσε ενεργό.

"Είδαμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με το ξεκίνημα του ματς, δικαιούμασταν ένα πέναλτι και στο 5ο λεπτό δεχθήκαμε το γκολ. Μετά χρειάζεσαι κάποιο χρόνο να μπεις στο παιχνίδι. Τα καταφέραμε, πάντως, καλά και σκοράραμε στα κατάλληλα σημεία" είπε αρχικά και συνέχισε:

Για τις αλλαγές που έγιναν σήμερα στον χώρο του κέντρου και την επανεμφάνιση Κάτσε:
"Το να αγωνιστούμε με Μάρτενς, Μαντούρο και Κάτσε, ήταν φυσικά κάτι που το είδαμε στην προπόνηση και αποφασίσαμε να το κάνουμε πράξη. Ειδικά αφού Λάζαρ και Τζιόλης έχουν παίξει πολλά παιχνίδια και είχαμε πει ότι πρέπει να φρεσκάρουμε το κέντρο.

Τα πήγαν καλά όλοι τους. Ο Μάρτενς ήταν ένα ερωτηματικό για το αν μπορεί να παίξει 90 λεπτά, αλλά μας έκανε σήμα ότι μπορεί να συνεχίσει και τον αφήσαμε σε όλο το παιχνίδι".

Για την εμφάνιση του Στοχ:
"Δεν μιλάω ατομικά για τους παίκτες, μίλησα για το κέντρο συνολικά. Ο Στοχ ήταν ένας από τους παίκτες της ομάδας μας σήμερα. Και όπως είπα μετά το 0-1 έπαιξαν καλά όλοι".

Για τον τραυματισμό του Βίτορ:
"Ακόμη δεν γνωρίζω κάτι. Πρέπει να περιμένουμε λίγο αλλά νομίζω ότι δεν θα παίξει στα επόμενα παιχνίδια".

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να αποκτήσει στόπερ:
"Νομίζω ότι είναι αρκετοί αυτοί που έχουμε".

Για την επιστροφή του Κάτσε μετά από καιρό:
"Είναι ένας μέσος με χαρακτηριστικά που τα χρειάζομαι. Η κατάσταση δεν ήταν εύκολη για εκείνον, αλλά ο τρόπος που την διαχειρίστηκε ήταν καλός".

Για το νεκρό διάστημα του ΠΑΟΚ μετά το 3-1:
"Είναι κάτι που έχει να κάνει με την αυτοσυγκέντρωση, μετά το 3-1 κάποιοι παίκτες νόμιζαν ότι είναι εύκολο απόγευμα, κάτι που απαγορεύεται".

Για τον επόμενο αντίπαλο στο Κύπελλο, τον Απόλλων Σμύρνης:
"Εχουμε πάρα πολλά παιχνίδια να δώσουμε και το επόμενο είναι αυτό με την Βέροια, προτιμώ να κοιτάξω αυτό και όχι τα υπόλοιπα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ