ΠΑΟΚ

Χούσεν: "Γνωρίζω για τον Ολυμπιακό"

Χούσεν: "Γνωρίζω για τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Ντάνι Χούσεν μετά τον προημιτελικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε για τις κόντρες που... έρχονται με τον Ολυμπιακό. Τι είπε ο Ινσαουράλδε.

Για τις αναμετρήσεις που έρχονται για τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ντάνι Χούσεν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολλανδός:

" Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο χρειαζόμασταν ένα γκολ μετά το σκορ του πρώτου αγώνα. Το πετύχαμε και μετά το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο. Ξέρω για τον Ολυμπιακό και πως αυτά τα παιχνίδια τα περιμένουν και οι φίλαθλοί μας, αλλά και όλοι στην Ελλάδα. Έχουμε όμως άλλα παιχνίδια μπροστά μας μέχρι τότε και σε αυτά πρέπει να έχουμε την προσοχή μας".

Ινσαουράλδε: "Με βοήθησαν να προσαρμοστώ"

Από την πλευρά του ο Ινσαουράλδε είπε: " Όλα πήγαν καλά σήμερα. Ήταν λίγο δύσκολο για εμένα να προσαρμοστώ με το κρύο εδώ. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου και οι υπεύθυνοι της ομάδας να νιώσω όμορφα. Ολα είναι άνετα και όλοι με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ".

Στο όριο ο Κάτσε

Ο Εργκους Κάτσε αντίκρισε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης την 2η κίτρινη κάρτα στην φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου. Την πρώτη την δέχθηκε στο ματς του Καυτατζογλείου με τον Ηρακλή και εάν "κιτρινιστεί" ακόμη μία φορά θα απουσιάσει από ένα ματς Κυπέλλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ