ΠΑΟΚ

Χατζηισαΐας: "Δείχνω στον ΠΑΟΚ ότι κάνει λάθος μαζί μου"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας δηλώνει δικαιωμένος με την κλήση στην Εθνική και στέλνει μήνυμα στον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Τούμπα και να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας με δηλώσεις του στο "Metropolis 95,5". Παράλληλα, αναφέρθηκε στο λάθος που κάνει μαζί του ο Δικέφαλος, αλλά και στην κλήση του στην Εθνική Ανδρών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Για την κλήση του στην Εθνική: "Είναι δικαίωση για τη χρονιά που έχω κάνει με την ομάδα και για μένα που είχα ένα χρόνο αποχής. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι αισθάνομαι για την κλήση του κ. Σκίμπε. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος".

Για το αν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: "Εγώ δείχνω ότι κάνουν λάθος. Το γήπεδο είναι καθρέφτης. Περιμένω να τελειώσει το Κύπελλο για να ανέβω πάνω στη Θεσσαλονίκη και να μιλήσω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να δω τι θα γίνει. Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα. Εγώ θέλω να μείνω. Δυστυχώς στις μεγάλες ομάδες λόγω διάφορων συγκυριών δεν μπορείς να παίζεις, όμως εσύ δεν πρέπει να το βάζεις κάτω και να αποδεικνύεις ότι κάνουν συνεχώς στον κόσμο και στους ίδιους ότι κάνουν λάθη".

Για το αν θα βρεθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ: "Ναι θα είμαι εκεί και εύχομαι να το πάρει ο ΠΑΟΚ".

Για την επιλογή ξένου διαιτητή στον τελικό και του που θα κριθεί το παιχνίδι: "Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα δίκαιο αποτέλεσμα, δε θα υπάρχει συμφέρον και ο καλύτερος θα κερδίσει. Να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι στο οποίο αγωνίζονται οι δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και πιστεύω θα κριθεί στο γκολ και στην ψυχολογία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ