ΠΑΟΚ

Χατσερίντι και άλλοι δύο

Χατσερίντι και άλλοι δύο

Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο και ήδη έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τρεις υποψήφιους. Τον Χατσερίντι και άλλους δύο.

Προσπαθεί να γυρίσει σελίδα ο ΠΑΟΚ στο θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού και να αφήσει πίσω του την αρνητική εξέλιξη που είχε η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Λούμπος Μίχελ έχει αρχίσει επαφές με τρεις συνολικά υποψήφιους για την θέση του στόπερ. Ο ένας εξ’ αυτών είναι ο Εβγέν Χατσερίντι, που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε καμπ προετοιμασίας με την Ντιναμό Κιέβου στην Ισπανία.

Η περίπτωση του 30χρονου διεθνή Ουκρανού με ποντιακές ρίζες είναι δύσκολη, καθώς το κόστος απόκτησής του είναι μεγάλο (η Ντιναμό Κιέβου εγείρει πολύ υψηλές απαιτήσεις παρά το ότι η συνεργασία της με τον Χατσερίντι βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνό της), ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να τον φέρει στην Τούμπα.

Παράλληλα, όμως, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου" έχει αρχίσει τις επαφές και για άλλες δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, χωρίς προς το παρόν να έχουν διαρρεύσεις περισσότερες λεπτομέρειες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ