ΠΑΟΚ

Χάσι: "Ο Μουλέν θα είναι καλύτερος από τον Τσίμιροτ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISI

Ο Μπέσνικ Χάσι μίλησε για την μεταγραφή του Τιμπό Μουλέν στον ΠΑΟΚ και έκανε τη σύγκριση με τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Την γνώμη του Μπέσνικ Χάσι για τον Τιμπό Μουλέν, όταν ο ίδιος τον είχε πάρει στην Πολωνία ως προπονητής της Λέγκια, το Sport24.gr την γνωστοποίησε από νωρίς σήμερα (31/1). Ο Αλβανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, μίλησε ξανά για τον Γάλλο και μέσω του Metropolis 95,5 σχολίασε την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

Για την άποψη που έχει για τον Τιμπό Μουλέν: "Τον γνωρίζω πολύ καλά. Ήμασταν πριν δύο χρόνια στην Λέγκια. Δεν ήξερα ότι θα πάει στον ΠΑΟΚ αλλά χαίρομαι που το μαθαίνω. Ενδιαφερόταν πολλές μεγάλες ομάδες για τον παίκτη, όπως η Κλαμπ Μπριζ και η Άντερλεχτ, όταν τον πήραμε στη Λέγκια. Η καλύτερή θέση για εκείνον είναι η θέση «8». Καλύπτει χώρους στη μεσαία γραμμή, είναι καλός, αγωνίζεται με πάθος και θα βοηθήσει σε όποια ομάδα και εάν αγωνιστεί. Ανταποκρίθηκε πολύ καλά σε ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα όπως το πολωνικό. Εάν τον αποκτήσουν θα είναι πολύ καλό".

Για τη σύγκριση μεταξύ Τσίμιροτ - Μουλέν: "Δεν τον ξέρω καλά τον Τσίμιροτ αλλά επειδή γνωρίζω τον Μουλέν θα είναι καλύτερος από τον εκείνον. Πάντα ήθελε να πήγαινε σε πρωταθλήματα της Δυτικής Ευρώπης, όπως η Γερμανία και η Γαλλία. Του εύχομαι τα καλύτερα. Μέσα στο γήπεδο είναι καλός παίκτης και έξω από αυτό πολύ καλός άνθρωπος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ