ΠΑΟΚ

Χάνει τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ ο Καστίγιο

Benfica forward Nicolas Castillo, front, and Borussia Dortmund defender Jeremy Toljan vie for the ball during an International Champions Cup tournament soccer match in Pittsburgh, Wednesday, July 25, 2018. (AP Photo/Gene J. Puskar)
Benfica forward Nicolas Castillo, front, and Borussia Dortmund defender Jeremy Toljan vie for the ball during an International Champions Cup tournament soccer match in Pittsburgh, Wednesday, July 25, 2018. (AP Photo/Gene J. Puskar) AP PHOTO/GENE J. PUSKAR

Δεν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ ο Νικολάς Καστίγιο της Μπενφίκα. Ο Χιλιανός επιθετικός που τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός δράσης.

Πλήγμα για τη Μπενφίκα, η οποία χάνει τον βασικό της επιθετικό. Ο Νικολάς Καστίγιο, τον οποίο οι "αετοί" απέκτησαν από την Πούμας, θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός δράσης, καθώς υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Αυτό σημαίνει ότι ο 25χρονος θα χάσει και τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στις 25 Αυγούστου.

Η Μπενφίκα αγόρασε τον Χιλιανό αντί 6,8 εκατ. ευρώ από την Πούμας, με τη φανέλα της οποίας πέρυσι σημείωσε 17 γκολ σε 30 αναμετρήσεις.

AP Photo/Gene J. Puskar

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ