ΠΑΟΚ

Χάνει Παναθηναϊκό ο Βιεϊρίνια, δύο μήνες έξω ο Ελ Καντουρί

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έδειξαν ότι ο Αντελίνο ΒΙεϊρίνια θα μείνει εκτός δράσης 8-10 μέρες. Εκτός για σχεδόν δύο μήνες ο Ελ Καντουρί.

Δεν ήταν καλά τα νέα, τόσο για τον Βιεϊρίνια, όσο και για τον Ελ Καντουρί, μετά την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκαν. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Νοκ άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ελ Καντουρί, εκτός του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Βιεϊρίνια, όπως έδειξαν τ’ αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας.Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχει θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και αναμένεται ν’απουσιάσει για 8-10 μέρες, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί υπέστη θλάση δευτέρου προς τρίτου βαθμού και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες".

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Βιεϊρίνια χάνει σίγουρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πιθανόν επιστρέφει κόντρα στον Πλατανιά, ενώ ο Ελ Καντουρί θα χάσει σίγουρα τα ματς πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό (εντός), Πλατανιά (εκτός), Λεβαδειακό (εντός), Κέρκυρα (εκτός) και Απόλλωνα (εντός), καθώς και τα ματς Κυπέλλου στη φάση των "16" και θα παλέψει να είναι έτοιμος στο ματς με τον Παναιιτωλικό στο Αγρίνιο και στον πρώτο αγώνα των "8" του Κυπέλλου.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φουλ της... θεραπείας για Πρίγιοβιτς, Κάμπος
Η ιδιαίτερη ημέρα του Λουτσέσκου στην Ξάνθη
Ανανέωσε με ρήτρα 5 εκατ. ευρώ ο Πασχαλάκης!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ