ΠΑΟΚ

Χάνει Κέρκυρα ο Κάνιας, η αποστολή με Τρίκαλα

Χάνει Κέρκυρα ο Κάνιας, η αποστολή με Τρίκαλα
EUROKINISSI

Ο Χοσέ Κάνιας ταλαιπωρείται από ισχιαλγία και θα χάσει και το ματς με την Κέρκυρα, ενώ ενοχλήσεις στον αγκώνα αισθάνεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ποιους παίκτες πήρε στην αποστολή για τη ρεβάνς με Τρίκαλα ο Λουτσέσκου.

Προβλήματα άφησε στον ΠΑΟΚ η προπόνηση της Δευτέρας (8/1).

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αγκώνα και έμεινε προληπτικά στο γυμναστήριο, όπου έκανε θεραπεία.

Ο Χοσέ Κάνιας ταλαιπωρείται από ισχιαλγία που του έχει προκαλέσει ενοχλήσεις στη γάμπα, ακολουθεί θεραπεία και αναμένεται να απουσιάσει και από το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα, με το πλάνο για την επιστροφή του να αφορά στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Εργκούς Κάτσε απουσίασε από την προπόνηση λόγω ασθένειας, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, υψηλής επιβάρυνσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε και την επιλογή των 18 παικτών που συγκροτούν την αποστολή για τη ρεβάνς Κυπέλλου (5-1 υπέρ του ΠΑΟΚ το πρώτο ματς) με τα Τρίκαλα. στην Τούμπα (9/1, 17.15).

Οι εκλεκτοί είναι οι Ρέι, Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Λημνιός, Μακ (επιστρέφει μετά από την τομωρία του), Κουλούρης, Πρίγιοβιτς, Λύρατζης (νεαρός, δεξιός οπισθοφύλακας στην Κ20).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ