ΠΑΟΚ

Χακόμπο: "Έτσι δεν παίρνεις πρωτάθλημα"

Χακόμπο: "Έτσι δεν παίρνεις πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Σανθ Χακόμπο τόνισε ότι αν δεν πάρεις αυτές τις νίκες σε ματς με τον Παναιτωλικό, δεν μπορείς να κοιτάζεις ψηλά. Τι είπε για τη διαιτησία, ενώ δε θέλησε να πει κουβέντα για τη Σάλκε.

Ο Σανθ Χακόμπο τόνισε ότι αν δεν πάρεις αυτές τις νίκες σε ματς με τον Παναιτωλικό, δεν μπορείς να κοιτάζεις ψηλά. Παράλληλα αναφέρθηκε και στη διαιτησία, όχι όμως και στο ματς με τη Σάλκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ:

Αρχικά, δήλωσε ο Χακόμπο: " Δεν θα είμαστε καλά αν παρουσιάσουμε και σε άλλα ματς αυτήν την εικόνα. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε γι' αυτό το παιχνίδι και να έχουμε το μυαλό μας στη Σάλκε. Είχαμε μιλήσει για τον τρόπο που θα σταματήσουμε τις επιθέσεις του Παναιτωλικού, αλλά δεν το κάναμε. Αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζουμε και όχι μόνο να παίζουμε με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό".

Για το Βοσκάκη: " Δεν είναι δυνατόν να πάμε να μιλήσουμε στο διαιτητή και να δεχόμαστε κάρτες, να αισθανόμαστε ηλίθιοι".

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε για τη Σάλκε, απάντησε: " Τι με ρωτάτε; Ποια Σάλκε; Πρέπει πρώτα να δούμε γιατί χάσαμε εδώ, να το συζητήσουμε και όχι να σκεφτόμαστε από τώρα τη Σάλκε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ