ΠΑΟΚ

Ώρα ενδεκαδάτων μεταγραφών στον ΠΑΟΚ

Ώρα ενδεκαδάτων μεταγραφών στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ κάλυψε τις "περιφερειακές" του ανάγκες και προετοιμάζεται για 2+2 κινήσεις στο μετεγγραφικό παζάρι. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης προστέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στο ρόστερ του "Δικεφάλου του βορρά", με τους ανθρώπους της ομάδας να δίνουν στον 28χρονο μονοετές συμβόλαιο και μαζί το "Νο2" πίσω από τον Ροντρίγκο Ρέι.

Οι εσωτερικές συζητήσεις που είχαν γίνει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου είχαν καταλήξει στην απόκτηση ενός βασικού γκολκίπερ και ενός παίκτη που από τη μια θα γνώριζε πως θα είχε συγκεκριμένη αποστολή, και από την άλλη θα είχε την μικρότερη δυνατή αγωνιστική "απόσταση" από τον Αργεντινό, με τον Πασχαλάκη να έχει δείξει με την περσινή του σεζόν αλλά και με την διάθεσή του να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, πως έχει το "πακέτο" για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Στο τομέα των μεταγραφών που θα αφορούν την 18άδα, ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε, πλην του Πασχαλάκη, και τους Λεβέκ και Λημνιό. Σε επίπεδο βασικών, βρίσκεται στου δρόμου τα μισά. Οι Ρέι και Μακ προστέθηκαν έγκαιρα και πλέον ο ΠΑΟΚ βάζει τα δυνατά του για έναν κεντρικό αμυντικό και έναν μέσο, όμως ίσως υπάρξει και συνέχεια.

Με το τρόπο με τον οποίο κινούνται τις τελευταίες ημέρες οι "ασπρόμαυροι", δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για έναν κεντρικό αμυντικό, έναν ανασταλτικό μέσο, έναν επιτελικό μέσο και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Όλα αυτά με βάση τα όσα προκύπτουν από τις εσωτερικές συζητήσεις ανάμεσα σε διοικούντες και προπονητικό τιμ, την ώρα που ο "Δικέφαλος του Βορρά" μπαίνει, με τα φιλικά κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννενα και Λαμία, στην τελική ευθεία ενόψει playoffs Europa League και πρεμιέρας της Super League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ