ΠΑΟΚ

Βούκιτς: "Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα"

Βούκιτς: "Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα"
Βούκιτς MOTIONTEAM

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς αναδείχθηκε MVP και σχολίασε το εξαιρετικό τέρμα που σημείωσε την Κυριακή. Τι είπαν Χακόμπο και Σκόνδρας.

Ο MVP του αγώνα με τον Πλατανιά, Ζβόνιμιρ Βούκιτς, παρέλαβε το βραβείο του από τον Χρήστο Τερζανίδη.

"Είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Η ομάδα παρόλο που δεν έπαιξε καλά πήρε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το σημαντικό", είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον πανηγυρισμό του:

" Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό". Για το αν έχει πετύχει κι άλλα τόσο όμορφα τέρματα στην καριέρα του δήλωσε:

"Δεν θυμάμαι να έχω πετύχει ξανά τέτοιο τέρμα. Σίγουρα είναι σημαντικό και για μένα και για την ομάδα που σκόραρα και θέλω να συνεχίσω έτσι".

Για την παρουσία του κόσμου επεσήμανε : "Το έχω ξαναπεί ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ μας στηρίζει πολύ. Η παρουσία του είναι καταλυτική, είναι από τα καλύτερα κοινά που έχω δει στην καριέρα μου".

Χακόμπο: "Ήμασταν κουρασμένοι"

Από εκεί και πέρα, στην κούραση απέδωσαν την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ σε κάποια διαστήματα οι Σανθ Χακόμπο και Γιάννης Σκόνδρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χακόμπο: " Είναι δύσκολο να παίζεις δύο μέρες μετά από ένα παιχνίδι. Ήμασταν κουρασμένοι. ο αντίπαλος μας πρέσαρε λίγο, αλλά μας περίμενε πίσω και ήταν δύσκολο για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, αυτό είναι σίγουρο, αλλά το σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να νικάς.

Πλέον έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας για να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε. Το θετικό είναι πως δεν δεχθήκαμε γκολ. Στο προηγούμενο ματς είχαμε αυτό το πρόβλημα, αλλά το διορθώσαμε".

Και συνέχισε: " Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να παίζουμε καλύτερα. Ότι σε κάθε παιχνίδι νικάμε δείχνει ότι ήμαστε καλά. Πλέον μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, και είναι λογικό να παρουσιαζόμαστε κουρασμένοι. Ωστόσο αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να μαθαίνουμε όχι από τα καλά που κάνουμε, αλλά από τα λάθη μας. Είναι σίγουρο πως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά πρέπει να το διορθώσουμε γιατί θα αντιμετωπίσουμε και άλλες ομάδες που θα παίζουν έτσι".

Ο Σκόνδρας είπε: " Έχουμε μεγάλο ρόστερ, πολύ καλή ομάδα και όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι, είτε παίζουν, είτε είναι στον πάγκο. Ο ΠΑΟΚ έχε ετοιμοπόλεμους σχεδόν όλους τους παίκτες στο ρόστερ του και έχει πάρα πολλές λύσεις. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό για την ομάδα και τον προπονητή.

Από την στιγμή που ο προπονητής μου επέλεξε να αγωνιστώ αριστερά, εγώ θα παίξω. Θα παίζω σε όποια θέση μου πει ο προπονητής και θα προσπαθήσω να δώσω το 100%. Από εκεί και πέρα εγώ δουλεύω σκληρά για να διεκδικήσω μία θέση εκεί που παίζω.

Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή. Ήμασταν κουρασμένοι, θα κρατήσουμε κάποια διαστήματα που παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και τους σημαντικούς τρεις βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ θέλει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, γι αυτό χρειάζεται τον κάθε βαθμό. Ειδικά μέσα στην έδρα σου πρέπει να νικάς ακόμα και αν δεν παίζει καλά.

Υπάρχει μία μεγάλη πρόοδος στην ομάδα, ειδικά από την στιγμή που ήρθε ο κ. Σαββίδης. Υπάρχει βελτίωση σε όλα τα τμήματα σε υποδομές και μετεγγραφές. Αγωνιστικά η ομάδα δεν έχει δείξει ακόμα το 100%, έχουμε πολλά να δώσουμε ακόμα. Ο κόσμος είναι απαιτητικός και θέλει νίκες. Μακάρι να μπορούσαμε να συνδυάσουμε και τα δύο. Προσπαθούμε, αλλά το σημαντικότερο είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ