ΠΑΟΚ

Βλέπουν... Άρνεσεν στην Γαλατά οι Τούρκοι

Βλέπουν... Άρνεσεν στην Γαλατά οι Τούρκοι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε για το γαϊτανάκι που έχει στηθεί στο εξωτερικό από τη στιγμή που ο Τούντορ ανέλαβε την Γαλατάσαραϊ και τη σχέση με τον Φρανκ Άρνεσεν με δημοσίευμα να εμπλέκει και τον ΠΑΟΚ και τα ποσά που δόθηκαν στις μεταγραφές Τσίμιροτ και Μπερμπάτοφ.

Ένα περίεργο γαϊτανάκι έχει στηθεί από τη στιγμή που ο Ιγκόρ Τούντορ άφησε την Καραμπούκσπορ για τον Γαλατάσαραϊ, με Κροατικό δημοσίευμα, το οποίο στηρίζεται σε δημοσιεύματα από το εξωτερικό που κάνει λόγο για "δέσιμο" του Κροάτη τεχνικού με τον Φρανκ Άρνεσεν.

Στο δημοσίευμα γίνονται αναφορά για "ύποπτες μεταγραφές παικτών", ενώ σημειώνεται πως οι δυο τους "εμπλέκονται" σε 20 μεταγραφικές κινήσεις.

Στο δημοσίευμα υπάρχει αναφορά μόνο σε δυο παίκτες, τους Γκόικο Τσίμιροτ και Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, οι οποίοι είχαν αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2015. Οι Κροάτες σημειώνουν πως ο Βόσνιος μέσος στοίχισε 800.000 Ευρώ και πως άλλα 250.000 Ευρώ δόθηκαν σε μάνατζερ.

Όλα αυτά τι στιγμή που στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην ασχοληθούν με τις τοποθετήσεις του Ιγκόρ Τούντορ αναφορά με τον τρόπο με τον οποίο πήρε "διαζύγιο" με τον ΠΑΟΚ, εκτός και αν ο Κροάτης συνεχίζει να αναφέρεται σε αυτό το θέμα.

*Ο Ιβάν Σαββίδης, αν και είχε προγραμματίσει να μείνει στην Θεσσαλονίκη μέχρι και την Κυριακή, αναχώρησε την Παρασκευή το μεσημέρι για το Ροστόφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ