ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Τιμή μου, αλλά δεν μου αρέσει η λέξη ηγέτης"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βιεϊρίνια δήλωσε ότι είναι τιμή του να αποκαλείται ο ηγέτης του ΠΑΟΚ, αλλά επεσήμανε ότι δεν του αρέσει αυτή η λήξη. Η τοποθέτηση του Πορτογάλου μετά την επικράτηση (3-0) σε βάρος της Λαμίας.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, ανέφερε στην "Αθλητική Κυριακή" μετά τη νίκη (3-0) της ομάδας του απέναντι στη Λαμία για την 27η αγωνιστική της Super League:

"Μετά από τόσα χρόνια είμαστε τόσο κοντά για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε παλέψει πολύ και πέρσι και φέτος να πετύχουμε αυτό τον στόχο, μέχρι να το πάρουμε και μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά, αλλά έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα.

Δεν μου αρέσει η λέξη ηγέτης. Είναι τιμή μου, αλλά νομίζω πως όλοι οι παίκτες δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο. Η εμπειρία που έχω με βοηθάει να είμαι πιο καλά στο παιχνίδι. Νομίζω πως όλοι βοηθάμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία έπαιξα μπακ. Σε όλη την καριέρα μου ήθελα να βοηθάω την ομάδα μου όπως ήθελε ο προπονητής, αυτό κάνω και τώρα. Για μένα δεν είναι η καλύτερη θέση που θέλω να παίζω αλλά αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα. Δεν μπορώ να σου πω.

Παίζουμε άλλο ποδόσφαιρο, είχαμε έναν επιθετικό που σε μισή ευκαιρία έβαζε γκολ. Από την στιγμή που έφυγε, βρήκαμε άλλον επιθετικό που κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά βοηθάει δίνοντας και μπαλιές σε άλλους παίκτες και σκοράρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0: Μια εβδομάδα μακριά από τον τίτλο ο δικέφαλος
Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού
Βιεϊρίνια σε Δώνη: "Κόουτς τι θέση θα με έβαζες αν ήσουν εδώ;" (VIDEO)
Λουτσέσκου: "Έπρεπε από σήμερα να είμαστε πρωταθλητές"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ