ΠΑΟΚ

Βιεϊρινια: "Θέλουμε το πρωτάθλημα και για όσα έγιναν πέρυσι"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός και σκόρερ πρώτου γκολ της νίκης (3-1) του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, Βιεϊρίνια, στάθηκε στα κίνητρα του ίδιου και των συμπαικτών του για τίτλο ήδη από την περυσινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και έπιασε με το ένα χέρι το τρόπαιο του πρωταθλητή με τον Βιεϊρίνια ν' ανοίγει το σκορ. Ο αρχηγός του "Δικεφάλου", στάθηκε, στα κίνητρα του ιδίου και των συμπαικτών του, ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει για τίτλο μέχρι και τη μαθηματική εξασφάλισή του.

"Ένα βήμα πιο κοντά είμαστε. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλαμε να κερδίσουμε όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και για τα όσα έγιναν πέρσι. Φέτος δεν αφήσαμε περιθώριο στον Ολυμπιακό. Έχουμε εννιά τελικούς. Δεν κοιτάμε τα ρεκόρ, κοιτάμε παιχνίδι προς παιχνίδι. Μόνο έτσι μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος πρώτοι.

Έτσι θέλαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι έπρεπε να έχουμε το προβάδισμα γρήγορα. Ευτυχώς με λίγη τύχη σκοράραμε και το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Το σημαντικό για εμένα είναι να βοηθάω την ομάδα.

Ήταν ένας τελικός, έχουμε ακόμη εννιά μπροστά μας, αν δεν κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια, δεν κάνουμε δουλειά. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι. Μέχρι να έχω μαθηματικά το πρωτάθλημα στο χέρι μου, δεν θέλω να μιλάω. Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά, έτσι θέλω να σκέφτομαι μέχρι το τέλος", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στην ένταση στο τέλος του αγώνα: "Προσπαθώ όπως και άλλοι συμπαίκτες μου να ηρεμήσουμε τα πράγματα. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν θέλουμε να χάσουμε κάτι για ανοησίες".

Στην αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους του ΠΑΟΚ: "Ήταν αυτό που με έκανε να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Η αγάπη του κόσμου, είναι το πιο μεγάλο κίνητρο. Θέλω να βλέπω αυτή την ατμόσφαιρα μέχρι το τέλος της σεζόν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ