ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Θαυμάζω Κόμπε Μπράιαντ και ΛεΜπρόν"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βιεϊρίνια βρέθηκε στο "Παλατάκι" στο φιλικό της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ με τον Μπουγιουκσεχίρ και μάλιστα τιμήθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ που του πρόσφερε μια φανέλα.

Άκρως ενθαρρυντική ήταν η εικόνα του ΠΑΟΚ στον πρώτο εντός έδρας φιλικό αγώνα με την Μπουγιουκσεχίρ, την οποία συνέτριψε 90-65 στην Πυλαία, παρόντος του Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε μάλιστα και δηλώσεις στις οποίες τόνισε πως το ύψος του δεν του επιτρέπει να παίζει μπάσκετ.

"Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που αγαπάω να βλέπω κι αν έχω χρόνο, θα είμαι και του χρόνου στο Παλατάκι. Λόγω ύψους δε νομίζω ότι μου ταιριάζει να παίζω, αλλά μου αρέσει να βλέπω. Αν μπορούσα να παίξω, θα μου άρεσε σίγουρα.

Στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχουμε ανέβει πάρα πολύ, είμαστε από τα φαβορί για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ενώ στο μπάσκετ η διαφορά με τις άλλες ομάδες είναι μεγάλη. Στο πρώτο φιλικό βλέπω πολλά νέα παιδιά κι αν έχω χρόνο, θα με δείτε πολλές φορές εδώ.

Όσο μπορώ βλέπω NBA, ήμουν με τον Κόμπι, αλλά τώρα που σταμάτησε, είμαι με τον Λεμπρόν.

Τα παιδιά του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ προσπαθούν, παλεύουν κι εγώ μπορώ να ζητήσω από τον κόσμο να έρχεται να τους βλέπει, γιατί κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Για τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ θα είναι πολύ καλό να βλέπουν το γήπεδο γεμάτο. Αλλιώς είναι να το βλέπεις γεμάτο και αλλιώς άδειο. Δεν χρειάζονται τον κόσμο μόνο στα ντέρμπι αλλά και στα άλλα παιχνίδια", υποστήριξε ο Πορτογάλος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ