ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε καλύτερο ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βιεϊρίνια φόρεσε ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κράτησε τη νίκη, αλλά όχι και την εικόνα του "Δικεφάλου" απέναντι στον Παναιτωλικό κι εξέφρασε την πεποίθησή του για βελτίωση στα επόμενα ματς. Τι είπε ο Πέλκας.

Ο Βιεϊρίνια σχολίασε την επανεμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Πέλκας ανέφερε τί του είπε ο Λουτσέσκου πριν μπει στο ματς και στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova: "Είναι λίγο δύσκολο να παίζεις στην Τούμπα χωρίς κόσμο αλλά αυτή η φανέλα για μένα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Περίμενα το ντεμπούτο μου με κόσμο αλλά το σημαντικό είναι η νίκη και συνεχίζουμε. Δούλεψα αυτές τις μέρες για να είμαι έτοιμος, είχα μιλήσει με τον προπονητή, ένιωθα καλά και ο κόουτς μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να παίξω ξανά στην Τούμπα μετά από πεντέμισι χρόνια.

Το σημαντικότερο είναι η νίκη. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες, με εμπειρία και με το χρόνο θα μπει στο ρυθμό και παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ.

Δεν παίζουμε μόνοι μας, ο αντίπαλος ήταν πολύ κλειστός στο δικό του χώρο και αυτές τις αλλαγές πρέπει να αλλάζουν το ρυθμό. Οι αλλαγές βοήθησαν την ομάδα, όλοι χρειάζονται για να δουλέψουμε όλοι για τη νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη αλλά όχι τόσο με την εικόνα".

Πέλκας: "Πρώτη φορά βλέπω έτσι την Τούμπα"

Ο Δημήτρης Πέλκας από την πλευρά του στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και αναφέρθηκε σε όσα του είπε ο Λουτσέσκου πριν την είσοδό του στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην κάμερα της NOVA: "Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το ματς. Μπήκαμε με αυτό το σκοπό, κάθε μέρα θέλουμε να βελτιωνόμαστε, χρειάζεται χρόνος και υπομονή γιατί έχουμε καινούργιο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες. Ο Παναιτωλικός είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή, στάθηκαν καλά ειδικά στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ανεβάσαμε ρυθμό και καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη.

Μου είπε να είμαι ο εαυτός μου, να δώσω ενέργεια στην ομάδα, να παροτρύνω τους συμπαίκτες μου να αλλάξουμε το ρυθμό, να πάρω πρωτοβουλίες και να βάλω την μπάλα στην περιοχή κάθετα και το κατάφερα καλά.

Κρατάμε τους βαθμούς, όπως και κάθε Κυριακή αυτό θέλουμε, δεν φτάνει όμως μόνο στα λόγια, ο καθένας πρέπει να δίνει το 1000%, να πιέζει για να καταφέρουμε το στόχο μας. Το γήπεδό μας έχει τρομερά προβλήματα, εγώ πρώτη φορά το βλέπω έτσι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ