ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Μαζί θα σηκώσουμε τα Κύπελλα που έρχονται"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, υποσχέθηκε στους συμπαίκτες του ότι την επόμενη χρονιά θα είναι μαζί τους για να κερδίσουν και άλλα τρόπαια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν πρωταγωνιστής στον περυσινό τελικό με την ΑΕΚ και απόντας από τον φετινό. Με ανάρτηση του στοΙnstagramο Πορτογάλος που συνεχίζει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του στην πατρίδα υποσχέθηκε στους συμπαίκτες του ότι θα επιστρέψει γρήγορα και δυνατός κοντά τους για να σηκώσουν και άλλα τρόπαια.

"Νοιώθω ευλογημένος για όλα αυτά που έχω ζήσει και για τα τρόπαια που έχω πανηγυρίσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Κατάφερα να είμαι μαζί σας την μαγική βραδιά στην Τούμπα.

Μπορεί να μην ήμουν εκεί την βραδιά του κυπέλλου και να μην έχω αγγίξει ακόμη την κούπα του κυπελλούχου, όμως αυτό μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο… και σας υπόσχομαι πως του χρόνου θα είμαι εκεί να σηκώσω μαζί σας και τα επόμενα δυο κύπελλα που έρχονται...", έγραψε ο Βιεϊρίνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Νοιώθω ευλογημένος για όλα αυτα που έχω ζήσει και για τα τρόπαια που έχω πανηγυρίσει μέχρι τωρα στην καριέρα μου!Κατάφερα να είμαι μαζι σας την μαγική βραδιά στην Τούμπα! Μπορεί να μην ήμουν εκει την βραδιά του κύπελλου και να μην έχω αγγίξει ακομη την κούπα του κυπελλούχου, όμως αυτο μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο... και σας υπόσχομαι πως του χρόνου θα είμαι εκει να σηκώσω μαζι σας και τα επόμενα δυο κύπελλα που έρχονται...@paok_fc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ