ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Ιδιαίτερο ματς, αλλά δίνει τρεις βαθμούς όπως όλα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Βιεϊρίνια EUROKINISSI SPORTS

Ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (25/2, 19:30) στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό, ο Βιεϊρίνια ελπίζει πως ο ΠΑΟΚ θα έχει αυτή τη φορά σύμμαχό του και τον παράγοντα τύχη.

Ο αρχηγός του "Δικεφάλου" τοποθετήθηκε στη κάμερα των καναλιών "Novasports" με φόντο την αναμέτρηση της Κυριακής (25/2, 19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες αλλά και στα κοινά σημεία με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

Είμαι καλά. Όπως πριν από κάθε αγώνα. Είναι ιδιαίτερο ματς, αλλά στο τέλος δίνει μόνο τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε τι σημαίνει το ματς και για τον κόσμο και θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και θέλουμε το τρίποντο. Είμαστε καλά και δουλεύουμε για την νίκη.

Για την ψυχολογική προετοιμασία:

Ο καθένας προετοιμάζεται διαφορετικά. Έχω παίξει αρκετά ανάλογα παιχνίδια. Ξέρει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω. Είμαι άνετος και ξέρω τι χρειάζεται για την νίκη.

Για την εμπειρία του σε τέτοια παιχνίδια και τι συμβουλές θα έδινε στους συμπαίκτες του:

Θα νιώσουν την ατμόσφαιρα την Κυριακή. Πρέπει να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται άγχος. Ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Είναι ντέρμπι αλλά είναι ένα ακόμα βήμα για να κατακτήσουμε την πρωτιά. Πρέπει να παίξουνε με χαρά.

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου και τις διαφορές της ομάδας:

Είμαστε πιο έμπειροι. Τρέχουμε ένα σερί και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Ο Ολυμπιακός θα δυσκολευτεί πολύ με αυτό. Έχουν αλλάξει πολλά. Η ομάδα χρειαζόταν χρόνο. Τώρα έχουμε βρει ισορροπία και η εικόνα μας μιλάει από μόνη της.

Για το αν τον απασχολεί ο αντίπαλος και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

Όχι. Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Περιμένουμε δυνατό Ολυμπιακό και ένα δύσκολο παιχνίδι. Μακάρι να έχουμε εμείς μαζί μας την τύχη, όπως ο Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο.

Για το τι ματς περιμένει:

Περιμένω ένα όμορφο παιχνίδι. Μαζί με τον κόσμο μας, να μας δίνει δύναμή. Θέλουμε να τους δώσουμε χαρά, στον κόσμο, στον πρόεδρο, σε όλο τον οργανισμό.

Για το sold out ενόψει του ντέρμπι:

Ο κόσμος έχει δείξει από την αρχή της χρονιάς την στήριξή του. Ακόμα και οι νέοι παίκτες έχουν καταλάβει το πάθος και την τρέλα τους. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο, να κερδίσουμε και δώσουμε χαρά, όπως είπε και ο προπονητής μας. Ο κόσμος μας είναι δίπλα μας εντός και εκτός έδρας. Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους.

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:

Θέλουμε να μας στηρίξουν για 90 λεπτά και να είμαστε όλοι μαζί μέχρι το φινάλε για να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Καταθέστε φωνή, αλλά και λογική"
Αν χρειαστεί θα παίξει ξανά με ένεση ο Πέλκας
Οι πιο οδυνηροί ευρωπαϊκοί αποκλεισμοί ελληνικών ομάδων
Χαρτάκια αντί πυρσών θα κατακλύσουν την Τούμπα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ