ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: Η επίσκεψη και οι ευχές του Πέπε

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Βιεϊρίνια, ΠΑΟΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Πέπε επισκέφτηκε τον Βιεϊρίνια για να του ευχηθεί περαστικά και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μοιράστηκε την επίσκεψη του πρώην αμυντικού της Ρεάλ με τους ακόλουθους του στο instagram.

Την επίσκεψη ενός πρώην συμπαίκτη του και σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δέχθηκε στη διάρκεια της Τρίτης ο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είδε τον Πέπε με τον οποίο έχουν παίξει συμπαίκτες αρκετά παλιά στην Πόρτο και πιο πρόσφατα στην Εθνική Πορτογαλίας να τον επισκέπτεται για να του ευχηθεί περαστικά και καλή ανάρρωση.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μάλιστα μοιράστηκε αυτή τη στιγμή με τους ακόλουθους του στο instagram και ευχαρίστησε τον πρώην αμυντικό της Ρεάλ και νυν της Πόρτο για την επίσκεψη του.

Βιεϊρίνια: Η επίσκεψη και οι ευχές του Πέπε

Ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης 24ώρες μετά την επέμβαση στο γόνατο του ξεκίνησε την αποθεραπεία του με σκοπό την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους.

Βιεϊρίνια: Η επίσκεψη και οι ευχές του Πέπε

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν ο Βιεϊρίνια έρθει στην Ελλάδα για τον τελικό του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ ώστε να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του και σε περίπτωση κατάκτησης της κούπας να σηκώσει και αυτή μετά απ' αυτή του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ