ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια για μισή ώρα

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
Βιεϊρίνια MOTIONTEAM

Πώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον Αντρέ Βιεϊρίνια στον σημερινό (18.15) αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό. Οι σκέψεις για τον Σαμπράνο και το πλάνο ενδεκάδας του Ρουμάνου τεχνικού.

Η αρχική σκέψη του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν να του δώσει δύο-τρεις εβδομάδες προπονήσεων πριν τον βάλει να φορέσει και πάλι σε επίσημο ματς τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, η όλη διαδικασία γίνεται με τεράστια επιτάχυνση στους ρυθμούς, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός μέτρησε και την μεγάλη επιθυμία του Πορτογάλου να ξαναφορέσει τα "ασπρόμαυρα".

Τελικά, τον πήρε στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό και η σκέψη του είναι να του δώσει 20 με 30 αγωνιστικά λεπτά, όσο μπορεί, δηλαδή, να παίξει σε υψηλό τέμπο τη δεδομένη χρονική στιγμή (και να αρχίζει να βρίσκει τον ρυθμό του ενόψει και του αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο, όπου σκέφτεται να τον βάλει βασικό). Θα εξαρτηθεί, βέβαια, και από την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Κάρλος Σαμπράνο. Ο Περουβιανός είναι ο μόνος στόπερ πίσω από τους Βαρέλα και Κρέσπο και είναι στο πρόγραμμα και το δικό του ντεμπούτο.

Από εκεί και πέρα, ο Λουτσέσκου έχει στο μυαλό του ένα πλάνο ενδεκάδας, την τελική μορφή του οποίου θα κρίνει η ετοιμότητα του Κάμπος και η επιλογή των παρτενέρ του Ελ Καντουρί στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικότερα, στο 4-2-3-1 με το οποίο θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, ο Ρέι θα είναι κάτω από την εστία και στην άμυνα από δεξιά οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς. Ο Κάτσε και ο Μαουρίσιο (με τον Τσίμιροτ να διεκδικεί θέση και με λιγότερες πιθανότητες και τον Πέλκα) συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να βρίσκονται πίσω από τον Ελ Καντουρί, ο Μακ θα κινείται στα αριστερά της επίθεσης, ο Κάμπος στα δεξιά, αν δεν έχει πρόβλημα με τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο, διαφορετικά θα αγωνιστεί ο Λημνιός. Και τέλος, ο Πρίγιοβιτς θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος.

Στον πάγκο θυμίζουμε θα βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Σαμπράνο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (ανάλογα με τις τελικές επιλογές στα χαφ), Βιεϊρίνια και Κουλούρης.

Συντριπτικά υπέρ του ΠΑΟΚ η προϊστορία

Ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει συνολικά 17 φορές τον Παναιτωλικό σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. 13 φορές τον κέρδισε, δύο ματς έληξαν ισόπαλα και άλλα δύο τα έχασε. Ειδικότερα, στο Πρωτάθλημα, τα αντίστοιχα νούμερα είναι 10-2-2 και στην Τούμπα 5-1-1. Πέρυσι ο ΠΑΟΚ στο αντίστοιχο ματς είχε κερδίσει με 2-1 με γκολ των Μπίσεσβαρ (2'), Ροντρίγκες (27') και τον Ουάρντα να μειώνει (90').

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ